Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BLIZINI KUĆE

Nepoznati počinitelji napali 14-godišnjaka dok je šetao psa, teže je ozlijeđen

Opća bolnica Pula
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
14.05.2024.
u 12:48

Maloljetniku je pružena pomoć u pulskoj Općoj bolnici, a za počiniteljima se još uvijek traga

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u ponedjeljak u Puli kada je nekoliko osoba na Paduljskom putu fizički napalo maloljetnika kojem je liječnička pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, izvijestila je u utorak istarska policija. 

Policija je prijavu o tom incidentu zaprimila jučer oko 16 sati od roditelja napadnutog 14-togodišnjeg dječaka, a policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te intenzivno tragaju za počiniteljima. "To je u ovom trenutku sve što možemo iznijeti u javnost. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a na koji je način dječak napadnut i koji je bio povod tom incidentu predmet je samog istraživanja", potvrdili su iz policije.

Dodaju kako se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog napada. Neslužbeno se doznaje, kako se incident dogodio u blizini kuće dječaka, koji je učenik osmog razreda osnovne škole Veli Vrh, a napadnut je dok je šetao psa. Dječak je teže ozlijeđen te mu je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć. Nije zadržan u bolnici već je pušten na kućnu njegu. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Zaprešić: Kanta za smeće u kojemu je pronađeno novorođenče

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije