Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Macron na dvije stolice

Francuzi najavljuju slanje vojnika u Ukrajinu dok Putinu šalju diplomate na 'krunjenje'

07.05.2024.
u 20:48

Njemačka ima svoje probleme i neke druge brige, europska vlast u Bruxellesu je slaba, a niti jedna od pojedinačnih država nije iznad Francuske i prema tome Francuzi i dalje mogu solirati. Tu se ne moramo bojati nekakvog Orbanovskog istupanja koji zna i prijetiti, Francuska je čvrsto za Europsku uniju, ali se bori da se EU ojača i formira kao nekakav relevantan identitet u cijelom svijetu

Komentara 12

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:35 08.05.2024.

Prema nepotvrđenim francuskim izvorima već je prva skupina od oko 100 vojnika Legije stranaca došla do zapadne Ukrajine. To još nije kompletna borbena postrojba, već najvjerojatnije organizacijska logistička prethodnica budućih borbenih postrojbi. Velika kolona ruskih tenkova i oklopnih vozila jee došla do rijeke Lozova, veliki dio je prešao pontonski most a tada je krenula ukrajinska artiljerijska paljba. Samo jedan usamljeni tenk se vratio. Ukrajinci su raketama ATAMCS napali grad Lugansk. Kod Urozhaine zaustavljen ruski napad. Kod utvrđene Robotyne ponovo neuspio ruski napad i iako su Rusi ušli u južne dijelove grada ubrzo su se iz grada izvukli i povukli.

JU
JustinCase
21:04 07.05.2024.

Makro bi glumio malo onog neuspjesnog zemljaka koji je pokusao uci u Moskvu na slonovima. Znamo kako je prosao...

Avatar Joker009
Joker009
08:42 08.05.2024.

@SvibanjskiBljesak ušli su u Moskvu gladi i žedni, pa se povukli podvijenog repa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije