Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I PRIJE JE ZLOSTAVLJAO

Ubio majku, pokrio je dekom, nazvao prijatelja pa otišao u - kafić

Zagreb: Sin ubio majku, očevid u tijeku
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
06.05.2024.
u 15:00

Na sudu se muškarac, doznaje se, branio šutnjom, a sud mu je izrekao jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i te utjecaja na svjedoke

Još jedna žena ubijena je, a za njezino ubojstvo je osumnjičen njezin 28-godišnji sin, koji je pije toga višestruko prijavljivan zbog - nasilja u obitelji. Zadnja takva priča dogodila se 4. svibnja u 10. 15 u zagrebačkom Vrapču, gdje je, kako se sumnja A. K. (28) ubio svoju majku (68).

Izbo ju je nožem u spavaćoj sobi, pokrio dekom i otišao do obližnjeg kafića. U međuvremenu se javio prijatelju, kojem je kazao što je učinio, pa je njegov šokirani prijatelj - nazvao policiju. Policajci su uskoro došli do kafića u kojem su zatekli A. K., te su ga uhitili.

Priveden je prvo u policiju, a zatim i tužiteljstvo na ispitivanje. Branio se šutnjom, a nakon toga je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, gdje mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Tužiteljstvo ga sumnjiči za teško ubojstvo, a tijekom istrage vjerojatno će ga se i psihijatrijski vještačiti da se ustanovi je li  bio ubrojiv. Inače, prije ubojstva za koje se sumnjiči, bio je u nekoliko navrata prekršajno prijavljivan: jednom zbog marihuane, te u nekoliko navrata zbog nasilja u obitelji. Prema neslužbenim informacijama, nasilan je bio upravo prema majci koju je prije vrijeđao i ponižavao, a  sada ubio. A. K. navodno ima i psihičkih problema zbog čega se  jedno vrijeme i liječio

POVEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
15:44 06.05.2024.

Nevjerojatna stvar je da ideološki zalupanci ovo gledaju na načim "još jedna žena". Ovo je tragedija. I vi i brojanje žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije