Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svježem zraku

VIDEO Svi Hrvati ovo znaju: Baby Lasagna i njegov tim u Švedskoj igrali su staru dječju igru

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/16
06.05.2024.
u 09:18

Nakon što su proveli neko vrijeme zatvoreni u hotelskim sobama i na probama, Marko Purišić i njegov tim odlučili su provesti neko vrijeme na svježem zraku. Otišli su na nogometni teren kako bi igrali nogomet, ali onda su zaključili da je teren ipak previše za njih. Potom su otišli na jedan manji i tamo su nakon kratkog nogometa zaigrali 'guze'.

Na igralištu u Švedskoj Baby Lasagna i njegov tim zaigrali su mnogima poznatu dječju igru. Nakon što su proveli neko vrijeme zatvoreni u hotelskim sobama i na probama, Marko Purišić i njegov tim odlučili su provesti neko vrijeme na svježem zraku. Otišli su na nogometni teren kako bi igrali nogomet, ali onda su zaključili da je teren ipak previše za njih. Potom su otišli na jedan manji i tamo su nakon kratkog nogometa zaigrali 'guze'.  "Igrali smo guze 2 sata. Znate li za tu igru?" pitao je fanove Marko i podijelio snimku na kojoj jedni drugima ispucavaju nogometnu loptu u guze. 

U videu se čuo i ženski glas koji govori: "Nemojte samo Marka u lice", a nakon toga je Lasagnu lopta pogodila u stražnji dio glave. Na kraju je sve prošlo bez ozlijeđenih. 

@thebabylasagnaofficial

we played “guze” for 2hours, do you know the game I’m talking about? 😅

♬ original sound - The Baby Lasagna Official

 

Inače, Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna, samo je za Večernji list odgovorio na zanimljiva pitanja ispred arene u Malmöu. – Bok Marko, kako se osjećaš? – na početku razgovora glasilo je pitanje, a on nam je kratko odgovorio: – Gladan sam, idem jesti – kazao je. 

VEZANI ČLANCI:

Baby Lasagna prvi je na eurovizijskim kladionicama s čak 24 posto. – Ne znam što da kažem o tome, to se stalno mijenja i mijenjat će se, a možda i neće. Iskreno, ne razmišljam previše o tome i ne gledam te kladionice. Drago mi je što sam prvi, ali to se sve  i dalje može promijeniti. Kada je riječ o mojem nastupu i kostimu, sve je već viđeno u trideset prikazanih sekundi, možda će biti još neki novi momenti, ali je to – to. 

FOTO Hrvatski gradovi zaplesali na ritam pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' i pokazali ljubav Baby Lasagni

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
1/66

– Išao si i k vokalnom treneru koji te naučio kako disati i držati mikrofon – glasilo je pitanje novinara Samira Mille, a Marko mu je potom i odgovorio: – Da, to se sada može i vidjeti, plus, ovdje su fenomenalni inženjeri zvuka koji sve to naštimaju kako treba. Na mojem nastupu bit će puno vatre, vatrometa i pirotehnike – kazao je Marko Purišić. 

VIDEO Baby Lasagna ekskluzivno za Večernji list: Kako se osjećam? Gladan sam...

Komentara 3

Avatar zpAgram
zpAgram
15:27 06.05.2024.

Izgleda nezgodno

AK
Aka
10:10 06.05.2024.

NIš od toga, budu zadnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije