Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Baby Lasagna odradio je kostimiranu probu uoči polufinala i pokazao da je s pravom najveći favorit

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
06.05.2024.
u 18:14

Marko Purišić na novoj probi izgleda moćnije, nema problema s glasom i plesom, a frizura mu je opet razbarušena

Baby Lasagna novim je nastupom na današnjoj kostimiranoj probi pokazao zašto je s pravom najveći favorit ovogodišnje Eurovizije. Nastup s Dore obogaćen je novim elementima, energičnim plesom, ali i vatrometom. "Rim Tim Tagi Dim" odjekivalo je Malmo Arenom, a kolege novinari iz drugih zemalja kazali su nam kako i sami misle da je Baby Lasagna najveći favorit. Marko izgleda moćnije, nema problema s glasom i plesom, a frizura mu je opet razbarušena. Nakon ove probe šanse za pobjedu na eurovizijskim kladionicama su mu skočile s 26 posto na 28 posto.

U prvom polufinalu osim njega najzanimljiviji nastup ima i irska nebinarna predstavnica/predstavnici Bambie Thug s pjesmom "Doomsday Blue". Nema sumnje kako će ovaj nastup izazvati dosta kontroverzi. Recimo samo kako Bambi pjeva u krugu oko koje su svijeće te glumi vješticu koja baca čini kako bi osvojila dečka. Spektakl je napravio i finski predstavnik Windows95Man, koji izlazi iz ogromnog traper jajeta, a onda u pozornici skače u tangama.

VIDEO Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Zapažena je i Slovenka Raiven u kostimu koji više otkriva nego sakriva. Puno bolji nastup nego na "Pesmi za Evroviziju" ima i srpska predstavnica Teya Dora s "Ramondom". Baš kao i Baby Lasagna, i ona je iskoristila sve mogućnosti velike pozornice na kojoj su LED ekrani. Šveđani ne zaostaju u produkciji za Britancima, a to smo mogli vidjeti i na današnjoj probi. Poznata voditeljica Petra Mede i holivudska glumica Malin Åkerman šarmantno su odvezle probu bez greške.

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/26

Spomenimo i kako je u show programu bilo lijepo vidjeti legendarnog dvostrukog pobjednika Eurovizije Johnnyja Logana, koji je između ostalog otpjevao "Euphoriu". Na kraju je na probi bila i proba glasanja polufinala i među 10 zemalja koje su prošle u finale nije prozvana i Hrvatska. Srećom, to je samo proba. Ne sumnjamo kako će naš Baby Lasagna sutra proći u finale i sve Hrvate napraviti ponosnima!

 

Komentara 2

JO
jocoudriga
05:42 07.05.2024.

Blago nama...

DU
Deleted user
23:16 06.05.2024.

Decko je genijalan! Vec sada je napravio ogroman PR za Hrvatsku! Bravo Marko!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije