Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM TIM TAGI DIM

Baby Lasagna dignuo je na noge cijeli press centar u Malmöu! Pogledajte ludu atmosferu

07.05.2024.
u 21:52

Akreditirani novinari s oduševljenjem su dočekali nastup našeg predstavnika koji je nastupio sedmi po redu u prvom polufinalu

Press centar ovogodišnje Eurovizije prati se u izložbenom i kongresnom centru MalmöMässan, koji se nalazi odmah do Malmö Arene i prostire se na čak 20 tisuća četvornih metara. Stotine novinara u centru budno prati na velikim ekranima što se događa u Areni, a posebno je burno bilo kada se na pozornici pojavio naš Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Tu su novinari iz svih najvećih hrvatskih medija, a u plesu tijekom nastupa našeg Marka pridružile su nam se i kolege iz drugih zemalja.Press centar pretvorio se u veliki plesni podij, a s nama su plesali i kolege iz Srbije, Ukrajine, Grčke, Poljske i drugih zemalja! "Rim Tim Tagi dim" ples znaju svi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije