Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Gola, Pizzeria & grill F'Truc: Prekodravska, Podravska, Dravska...

Gola
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/2
07.05.2024.
u 09:41

Pizzeria & grill F'Truc, Dravska 31b, Gola

U kraju oko Molvi ovih dana nema mnogo restorana, u planu su restoran i hostel u Pastoralnom centru, a poznat po sjajnoj kuhinji je i Stari Grad u Đurđevcu. Gosti koji se odvezu do Gole, mjesta na samoj granici s Mađarskom na nekoliko koraka od graničnog prijelaza Berzence. Gola je ime dobila iz mađarskog jezika, po – rodama, a nije ni čudno jer ih je ovdje niz koje se gnijezde i znatiželjno promatraju tko se to ispod njihovih gnijezda po ulici šeće.

02.05.2024., Gola - Projekt Vecernjeg lista turisticka patrola. Molve, najpoznatije su po obliznjem izletistu jezeru Cingi Lingi, te prije svega kao marijansko svetiste, a u sredistu mjesta dominira crkva Uznesenja Blazene Djevice Marije u sklopu koje se dogradjuje pastoralni centar. U nedostatku restorana iz Molvi goste upucuju u 20-ak kilometara udaljenu Golu u restoran F'truc Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

F'Truc ima vrlo finu pizzu, kakve se ne bi posramile ni pizzerije u metropoli, s lokalnim nazivima – Prekodravska, Lovačka, Podravska, Mađarica, Dravska, Seljačka... Na meniju su i burgeri, palačinke, lignje, bečki... Najvažnije, ručak za dvoje, uz dvije pizze uz piće – svega 17 eura. Za gladne putnike idealno. Fino će pojesti, a neće previše platiti.

Izbor i kvaliteta jela 43

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 12

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 15

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 3

(do 5 bodova)

Ukupno 83

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije